Ondanks een fatsoenlijke nachtrust en een IV zak ijskoffie, voelde ik me vandaag verschrikkelijk als ik ging zitten om wat werk voor elkaar te krijgen. Mijn geest was mistig en ik had gewoon geen energie om mezelf op gang te krijgen.

Voor de afgelopen dag of zo, zou ik bijzonder slecht voedsel begeefden en op het ogenblik, een kaassteak, zure room en uienchips, en een gallon ijsthee van Arizona klonk vrij goed. Tegen mijn beter oordeel in heb ik het kantoor verlaten op zoek naar voedsel.

Toen ik op zoek naar verzadiging door de straten van het centrum van Chicago stompte (ik weet dat ik in Buenos Aires zou moeten zijn, maar later meer), dwong de wegenbouw me om een omweg langs de rivier te nemen. Ik liep uit de schaduw van de gebouwen en de zon trof me – en het gevoel was bijna onbeschrijflijk. Toen mijn lichaam de stralen begon te drinken, raakte het me dat ik in bijna drie weken tijd nauwelijks het zonlicht had gezien.

Terugspoelen een beetje.

De winter kwam naar Buenos Aires en ik was begonnen na te denken over mijn volgende verhuizing. Ik woonde al zes maanden in Argentinië – ik had ongelofelijke vrienden gemaakt en wat ervaringen gehad die ik nooit zou vergeten – maar ik begon mierenziekte te krijgen.

Zowel mijn auto parts business als mijn kettlebell business zijn booming (de laatste dankzij een goede vriend die een paar maanden terug aan boord kwam). Ik heb wat interesse gekregen van durfkapitalisten en private equity bedrijven op de auto-onderdelen business, en er zijn enkele grote distributiecontracten aan de horizon waar ik nog niet over kan praten. En toen ik keek naar de kansen die zich aandienden, realiseerde ik me dat ik had verlangd om mijn leven weer in een hoge versnelling te brengen.

Buenos Aires heeft een partijscène die ongeëvenaard is en het is een plaats waar mensen de drukte van het bedrijfsleven kunnen ontvluchten in plaats van er naar toe te gaan. Ik besloot dat mijn zes maanden durende vakantie was afgelopen en ik was klaar om me de komende zes maanden in een omgeving te verplaatsen die beter aansluit bij mijn doelen.

De doelstellingen voor de rest van het jaar zijn als volgt:

Lancering nieuwe, verbeterde site voor Tekbell
Voltooien van verschillende contracten voor de auto-onderdelen bedrijf
Omzetten naar een strikte, biologische Paleo dieet (meer over dat hier, en blog berichten snel te volgen)
Schrijf een boek (zeer enthousiast over dit boek)
Uiteindelijk heb ik besloten dat Boulder, Colorado de beste plek voor mij is om deze dingen te bereiken, dus ik zal er de rest van het jaar blijven wonen. Er zijn veel redenen, maar ik kan ze slechts tot twee beperken:

Geweldige reputatie als hotspot voor ondernemers. Interactie met andere gelijkgestemde mensen is een geweldige manier om productiviteit en creativiteit te stimuleren.
Gezonde levensstijl. Biologisch en gezond leven is eenvoudig te doen met een goede toegang tot hoogwaardige ingrediënten en een actieve, buitenlevensstijl.
Nadat ik de beslissing had genomen om naar Boulder te verhuizen, heb ik mijn appartement ingepakt en een vlucht genomen naar New Jersey (waar ik opgroeide). Ik had een opslagruimte vol met spullen die ik opruimde (hetzij gedoneerd, gooide uit of verscheept naar Boulder) en toen ging ik op weg naar een cross country road trip.

Dat brengt ons terug naar vandaag, waar ik samen met mijn broer in Chicago werkte in een gedeelde werkruimte. Tussen de verhuizing van Buenos Aires, een regenweek in New Jersey, en een paar dagen in mijn auto door was ik al drie weken zonder zon. Mijn lichaam verlangde ernaar.

Het was een belangrijke herinnering aan mij dat hoewel je lichaam een ongelofelijk instrument is, het je vaak signalen stuurt op de slechtst mogelijke manier. Mijn lichaam had zonlicht nodig, maar mijn geest stuurde signalen naar mijn maag verlangen naar een kaassteak, wat waarschijnlijk hetzelfde neurale pad is dat ervoor zorgt dat je je ex roept als je dronken bent en Gatorade echt nodig hebt.

Ken uw instrument. Anticiperen op de behoeften van je lichaam helpt om energie en focus te behouden, en het weerhoudt je er ook van om slechte beslissingen te nemen. Goede slaap, voeding, en het besteden van tijd buitenshuis zal helpen voorkomen hunkeren die bijdragen aan een ongezonde levensstijl.

Dezelfde filosofie gaat over in je geest. Uw geest heeft een voedende omgeving nodig met de juiste soort prikkels om de voorwaarden te creëren die nodig zijn voor succes en geluk. Als je gewicht wilt verliezen, is het waarschijnlijk een beter idee om naast een boerenmarkt te wonen dan naast een pizzaplaats. Hetzelfde geldt voor vrienden, relaties en je job.

Je moet je ervan bewust zijn wanneer het tijd is om verder te gaan. Hoewel Argentinië voor mij de juiste plaats was om de zes maanden daarvoor te zijn, is de levensstijl van Boulder meer bevorderlijk voor de doelen die ik in de tweede helft van dit jaar wil bereiken.

Stel uw omgeving in om succes natuurlijk te maken. Geluk is een reeks bewuste keuzes in de goede richting.

Kijk me omhoog als je in Boulder bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *